Jobbstart

Ja, igår var första arbetsdagen efter semestern, och det kändes faktiskt helt ok. Var nästan skönt att koma in på kontoret till mitt luftkonditionerade rum, eftersom värmen ute inte är mitt favoritväder precis. Än så länge är det bara några få som jobbar, och idag var jag helt själv några timmar.

Det hade lagrats en del fakturor på mitt skrivbord under bortavaron, så det var bara att sätta igång med scanning och kontering av dem i dataprogrammet. Har lite kvar fortfarande, så det blir samma sak imorgon oxo.

Typiskt nog blev det fint sommarväder när jag började jobba, men samtidigt är värmen lite jobbig för mig, så jag tycker nästan det är skönt med mulet och regn… 🙂

När det gäller vikten så har jag gått ner nästan 3, 5 kg nu, och kommer börja med träningen igen snart. Börjar med raska promenader tills vidare, och ska ta mig till gymmet snart igen.

Har nu lagt ner Fotocillas Fotoalbum, alla gallerier är flyttade till Cillas Foto. Kvar på Fotocilla finns bara Fotobloggen, som jag behåller där tills vidare, även om den är vilande just nu.
Håller på att fixa trädgårdsbilder från 2010 till Trädgårdsgallerierna, hade ju ingen lust eller ork  att pyssla med det förra året.

På privatfronten går det bra, har nu fått det belopp jag skulle få av K. Vi har även kommit överens om att jag ska ha Bobby jämna veckor från v 32, så det blir nog bra det.

Livet känns helt enkelt bra just nu!

En reaktion på ”Jobbstart”

  1. Trevligt att allt löper på utan några missöden…
    Har du hittat en lägenhet eller fortsätter du bo hos kompisar?
    Jag ser fram emot hösten nu, jag tror det kommer en sista värmeperiod ännu innan man kan säga att sommaren är slut. Kanske hinner man bada några gånger till också
    Kram

Kommentarer är stängda.