Stora förändringar på gång

Nu händer det mycket för mig på alla fronter, både när det gäller privatliv, bostadsletande och hemsidor etc.

Privatlivet berättar jag inte om här, det kommer längre fram i en annan mer skyddad blogg. Lite kommer jag dock nämna senare. Skilsmässan är nu helt avslutad och klar.

När det gäller bostad så har jag/vi köpt ett hus, med inflyttning 1/9! Mer om det längre ner.

Nu till hemsidorna, där det kommer ske stora förändringar. Eftersom jag har skilt mig och börjar på ny livsbana, så vill jag börja om på nytt även när det gäller bloggarna och hemsidorna.

Jag spaltar upp ändringarna nedan:

  • Fotocilla.seFotobloggen är avslutad men ligger kvar som arkiv tills vidare. Dock är länken borttagen. Fotogallerierna finns numera på CillasFoto.
    Kommer ta bort fotocilla.se helt på sikt.
  • Ci-caroline.seCochleaimplantatsidan blir kvar som den är, och jag kommer skriva i den ibland.
    Carolines dagbok kommer avslutas 31/8, men sparas som arkiv  en längre tid, bloggen kommer även bantas ner kraftigt avseende sidor mm.
    Trädgårdssidan blir kvar som inspirationssida, både för mig och andra trädgårdsälskare.
    Köksrenoveringssidan har tagits bort.
  • CillasFoto.se – Alla fotogallerier finns här, men jag kommer även skapa en ny undersida för länkar till helt nya gallerier framöver.
    Troligen blir det en ny fotoblogg här också så småningom.
  • Fotoögonblick blir kvar som den är

Jag har skaffat en helt ny domän som jag startar om från början med när det gäller bloggande och hemsidor. Än så länge finns det bara en blogg där, och den handlar om vårt nya hus. Min nya vardagsblogg är förberedd, men jag släpper inte länken till den förrän 31/8.

Länk till Husbloggen – handlar om vårt nya hus

Andra nyheter är att jag har beställt en resa i oktober, och det ska bli skönt att komma bort från vardagen en vecka och bara koppla av.

Sedan flyttar även mitt jobb till nya lokaler vid Fiskhamnen i september, så vi flyttpackar pärmar och annat för fullt. Det blir alltså två flyttar för mig i september, puh!

Fler nyheter kommer senare under hösten, men då i den nya bloggen.