Inget kul väder precis

Ja, nu har jag bara en veckas semester kvar, och vädret har inte visat sig från sin bästa sida precis… Blåsigt, regn, tropiska skurar, åska, skyfall och solglimtar om vartannat, väldigt växlande med andra ord.

Men jag har å andra sidan hunnit med att hämta det sista i huset, bl.a. möblerna, kolla lite boende mm.
Mest tiden kopplar jag mest av med böcker, slösurfande, promenader och trevligt umgänge.

Har satsat på lite Modifastkur i sommar, då jag vill chocka igång kroppen lite, och hittills har jag gått ner 2 kg. Kommer börja med mat snart, och även dra igång träningen igen, så att kroppen stramar upp sig lite. Främst är det midjan som jag vill minska, då midjemåttet ligger på riskzonen för kvinnor. Har ju gratis gymkort via jobbet, så jag ska dra igång med styrketräningen igen när jag börjar jobba igen om drygt en vecka.

Nästa vecka ska jag bo i huset några dagar, då K är bortrest. Kommer ta hand om huset, barnen, trädgården och djuren, samt kolla om jag missat några saker som är mina. Kom precis på att min svarta resväska är kvar där. Ska även rensa ut det sista jag inte vill ha, tror det är lite gamla kläder i pannrummet etc.

Har nu fått hit tre av pelargonerna och en krukros, så nu ser uteplatsen trevligare ut. Önskar jag kunde hämta fler pelargoner, men det får räcka så här.

Nu är det en vecka kvar tills jag kan skicka in de sista pappren och få allt avslutat, skönt. Vill lämna detta bakom mig och gå vidare med livet helt och fullt.

En reaktion på ”Inget kul väder precis”

  1. Hej! Jag ser att det går framåt för dej och du är vid gott mod!
    Bor du tillfälligt hos vänner nu eller? Är det svårt att hitta lägenhet? Det är ju förfärligt om såna saker ställer till det när man har mycket känslomässigt att bearbeta.
    Jag kämpar också med min vikt, var rund tidigare o inte blev det bättre efter rökstoppet. Men att sluta äta kan jag inte, måste ha något att tugga på, o orkar inte gå omkring hungrig. Nu på sommaren rör jag på mig för lite tvärtemot vad man kunde tro, det är för varmt för långpromenader, i alla fall för mig som har problem med hjärtat. Men simma gör jag alla fina dagar.
    Ha en fortsatt fin sommar/Kram

Kommentarer är stängda.