EFIT 6 november 2021

En seg och lat EFIT dag, då jag vaknade ovanligt sent. Var en vanlig lördag utan inslag av Halloween eller Gustaf Adolfsdagen. Bilderna är tagna med ojämna mellanrum under dagen.

Lade in bilderna idag söndag då energin tröt framåt kvällen igår, men publicerar inlägget på rätt dag.

11-tiden Vaknar sent och kommer på att det är EFIT när jag börjar med frukosten

12.20 Går ut för att hämta ved och ser att denna blommar fortfarande. Vet inte vad det är för blomma då den ingick i en sommarblandning av frön.

Bonusbild – Närbild på blomman

13.20 Kollar att rökgaserna från vedpannan ligger på rätt temp

14.35 Giron kollar att jag viker kattmatslådorna ordentligt

16.30 Kollar till min CI-blogg, måste uppdatera lite sidor där snart 

17.50 Sambon maler högrev till högrevsburgare

18.40 Gott med en Breezer innan maten

19.30 Våra pommes är nästan klara

20.30 Vi staplar disken ikväll, då vi inte ids tomma diskmaskinen

21.20 Fotar en fin pumpa vid kyrkogården

22-tiden Ser på film på surfplattan, och detta blir sista bilden idag

EFIT

Liten lägesrapport…

Ja, nu var det sannerligen evigheter sedan jag skrev här eller lade in bilder, men så är livet ibland.

Har flera gånger under året börjat på nya EFIT-dagar, men nästan varje gång har jag kommit av mig/glömt fota efter ett par timmar. Så nästa gång kommer jag skriva EFIT på handryggen, då lär jag inte missa det!

När det gäller liver i övrigt så har en del hänt här.
Sista gången jag skrev ett inlägg i november 2020, så berättade jag om en praktikplats jag hade fått på ett äldreboende till sist. Men tyvärr fungerade det inte så bra av olika skäl, så efter 2 månader slutade jag där.

Under våren har jag fortsatt arbetslös och letade jobb för fullt, utan resultat.
Men så, i juli, fick jag äntligen en praktikplats på lanthandeln här i byn, och jag trivdes direkt. Efter 2 månader fick jag en anställning på 50%, och nu jobbar jag 8.30-12.30 varje dag. Det är blandade uppgifter, så den ena dagen är inte lik den andra.

I somras åkte vi ut med husvagnen en vecka i juli, då vi dels hälsade på släktingar på Tjörn och dels tillbringade 5 dagar på Kronocamping, Lidköping. Här trivdes vi bra och kopplade av totalt.

Sedan fick vi äntligen vår efterlängtade Cypernsemester i september, och i 2 veckor njöt vi verkligen på vårt favorithotell i värmen. 
Allt var corona-anpassat, och munskydd krävdes på alla offentliga platser och i affärerna, och alla höll avstånd väldigt bra.

PS: hittade bilder från Cypern tagna 11/9, så jag ska fixa en EFIT dag av dem.

EFIT 11 september 2021

Jag hittade faktiskt lite bilder från Cypern som jag kan göra en EFIT dag av. Blir inte så många då de togs lite glest under dagen.

Vår stora uteplats vid poolen på morgonen

Sitter och kopplar av i skuggan med utsikt mot poolen och området

En liten bild på mitt nylle 🙂

Dags för poolgrogg

Sambon i poolen

Förbereder vår traditionsenliga Cypern lunch

Framdukat

Somnar till ett tag efter maten

Utanför staketet skymtar man stigen som går mellan Sandy Bay och Nissi Beach

Har precis duschat

Tog inga bilder under kvällen när vi var ute och åt.

Tog dock en sista bild när vi tog en grogg på hotellbaren

Frukt och bär i trädgården

 I år drällde det av plommon på plommonträdet, det var så att grenarna böjde sig av tyngden!

Vi fick faktiskt några små Aromaäpplen på vårt sorkskadade träd som jag lyckades rädda och flytta till ny plats i trädgården efter övervintring i hink. Har nu nätkorg runt trädet.

Blåbären mognar fint