Vårtecken 19 maj 2013

Jösses vad det går fort nu!
Allt växer med rasande fart i trädgården, och framför allt sista 5 dagarna har det gått undan tack vare värmen som dök upp i torsdags, man ser från dag till dag hur det växer i trädgården. Så nu kan man verkligen säga att våren är här!

Var ute och pysslade i trädgården nästan hela helgen, och även idag efter jobbet var jag ute och städade i lillstugan (var en lekstuga förut), där vi har krukor, jord, redskap etc.

I lördags köpte jag grönsaksplantor som jag planterade ut i stora hinkar i växthuset. Det blev 3 olika tomater, en gurka, en paprika och en chiliplanta. Köpte även dill och sallad som jag satte i växthuset.

Köpte även lite buskar och perenner som jag planterade ut här och där, bland annat fläder, syrenbuddleja, klematis, stäppsalvia och några till.

Och med nedanstående bilgalleri avslutar jag min vårspaning för detta år, men jag kommer fortsätta lägga ut bilder då och då under sommaren, för alltid händer det något i trädgården… 🙂

De första två bilderna är tagna i lördags, den tredje är från gårdagens kosläpp, nästa 9 är tagna på promenaden igår och resten i trädgården igår.

(klicka för större bilder)

Fler vårteckendeltagare kan ni hitta HÄR.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Det går lite väl fort nu men så är det varje år, det exploderar i naturen. Ketchupeffekten slår inte fel…
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *