Sommarträning

Ja, snart börjar sommarträningen, vilket innebär färre timmar på gymmet och fler timmar på cykeln eller i trädgården. På sommaren prioriterar jag trädgården och naturen framför att vara instängd på gymmet. Men jag skippar inte gymmet helt, utan det blir 1-2 gånger per vecka där trots allt.

Sedan är det lite olika hur jag tränar de veckor jag har hunden respektive de veckor jag inte har hunden hos mig. Jag har nämligen delad vårdnad med exmaken, så hunden bor hos mig 2 veckor och sedan 2 veckor hos exmaken. Så de veckor jag har vovven blir det fler promenader och färre cykelturer, annars blir det för mycket. Men styrketräningen funkar som vanligt då jag tränar direkt efter jobbet, runt 13-tiden, och sedan blir det eftermiddagspromenad runt 15.30 och kvällspromenad runt 20.30.

Har cyklat på min nya hybridcykel en gång hittills, och den är skön att använda, och det blir så mycket lättare att ta sig uppför backar med 24 växlar istället för 7 🙂 . Blir nog en cykeltur till Kristi Himmelsfärdshelgen hoppas jag.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *