Vårtecken 30 mars 2014

De senaste tre dagarna har det varit kanonväder, och jag har jobbat ute i trädgården med allt möjligt i princip hela helgen. Det är mycket småpyssel att göra nu, och man vill ju förbereda inför vårens planteringar och odlingar 🙂

Helgens bilder kommer här:

(klicka för större bilder)

Fler vårteckendeltagare kan ni hitta HÄR.

Bookmark the permalink.

10 Comments

  1. Men du, så härligt det ser ut i din trädgård! Som en riktig solträdgård, så mysigt och blommar gör det och tvättar lådor gör du, full aktivitet. Här har den stannat av, det är så grått och regnigt just nu, men det hör till och gör inget, man får lite andrum.
    Agneta kram

  2. Hej, hos dig grönskar det rejält ser jag. Här har det blivit kyligare i luften igen och de enda växter som blommar, tussilagona ser frusna och små ut. Jo blåsippor såg jag ju förut, hoppas de klarar nätterna.
    I år är jag inte med i vårteckenssamlandet, jag tycker allt är så sent här i vår landsända så jag hinner inte visa något som inte redan finns.
    Kramen

  3. Vad har du sått under fiberduken? 🙂

    • Jag har inte sått något, det är jordgubbsplantor under duken. De skyddas och växer snabbare då.

  4. Mycket vårligt på gång! Så fina dina zinklådor med penséer!

    Ha det fint
    /Anette

  5. Men så smart med odlingslådor på hjul! Här fick en son hjälpa mig att släpa ut de tunga keramikkrukorna ur växthuset så att de kunde tömmas på jord. TUR att jag har starka och arbetsvilliga söner!

  6. JA, vilken helg vi haft…..jag har inte fått så mycket gjort, vi har varit stödfamilj åt tre små barn hela helgen så då får man ägna tiden åt dem. Men vi har varit ute hela dagarna, lite får man ändå gjort.
    Kram!

  7. Våren har verkligen gjort stormsteg hos dig. Här har ju inte varit så varmt, så det har inte hänt så väldigt mycket faktiskt och idag snöar det.
    Ha en fin vårvecka!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *