Vårtecken 23 mars 2014

Då var det dags för en ny samling med vårteckensbilder, och trots att vädret har varit sådär i veckan, så har det växt rätt bra i trädgården så nu har vi blommande miniatyrpåskliljor, och jag har sett blåsippor och tussilago!

Jag har försökt jobba ute lite de dagar vädret varit hyfsat, även om det varit kalla vindar emellanåt, så jag har bl.a. flyttat hallonen till ett bättre ställe, rensat under vinbärsbuskarna, gallrat buskarna och lite annat pyssel.

De två första bilderna är från promenaden med hunden i går, de två nästa är från idag när jag lämnade hunden i Kullavik, och resten är från trädgården.

Helgens bilder:

(klicka för större bilder)

Fler vårteckendeltagare kan ni hitta HÄR.

Bookmark the permalink.

6 Comments

  1. Härliga vårtecken och jag log när jag såg “lyfta busken”-bilderna, visste är det skönt att se tunga växter (man vill bli av med) bara försvinna?
    Kristina

  2. Tänk att du hittat tussilago redan! Det är för mig ett vårtecken som följer med sen barndomen.

    Allt gott
    /Anette

  3. Roligt att hitta hit! Vi bor rätt nära varann fågelvägen över skogen 🙂 Fina vårbilder men jag blir avundsjuk på det där spelet. Har försökt få min pappa att bygga ett åt mig för att kunna flytta stenar.

    Ha det gott! Carina

  4. Tack för kommentaren i min blogg!
    Så många fina vårtecken du har. Bild nr 2 (den rosablommande busken) är en hybridkejsarolvon-buske. Jag har en sådan i min trädgård.
    Och visst kan du plantera julrosor nu!
    Ha det gott, kram, Monica

  5. Så många härliga vårtecken du hittade. Verkar vara ett stort projekt ni har med att flytta er växt. Bra att det finns traktorhjälp.
    Kram!

  6. Oj så det blommar hos dig!
    Påskliljor som blommar på friland har jag inte sett ännu, bara i krukor och de är ju uppdrivna i växthus. Vad den där vackra busken på kyrkogården är för något vet jag inte. Jag kan inte påminna mig att jag har sett något liknande förut.
    Och din fläder har ju aningen till blad nu. Det går framåt!
    Ha en fin ny vårvecka!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *