Vårtecken 3 mars 2014

Då har en vecka gått, och det har varit blandat väder. Vissa dagar har det varit sol och upp till +10°, andra dagar har det varit som idag, dvs grått, mulet, duggregn och runt +6°. Men visst har det hänt lite denna vecka, framförallt har krokusen vaknat till liv.

Jag har tagit två kort på olika bladknoppar som jag kommer följa varje vecka (se dem i galleriet nedan), ska bli intressant att se vilka som kommer igång snabbast 🙂

Dagens bilder kommer här:

(klicka för större bilder)

PS: nästa veckas vårbilder kommer inte förrän måndag 10/3, då jag är borta hela helgen.

Fler vårteckendeltagare kan ni hitta HÄR.

Bookmark the permalink.

8 Comments

  1. Ett par dagar till med riktig mycket sol så slår krokusen ut.

  2. Hoppas inte rådjuren tar de knoppar du har tänkt följa bara. Det skulle vara en risk hos mig, lagom när fruktträdens bladknoppar sväller upp så kommer de sättandes och knaprar i sig av både bladknoppar och blomanlag. Men jag har vant mig, och träden också, för de kommer alltid igen med nya friska blad och blommor. 🙂

  3. Så härliga vårtecken du hittat!

  4. Vi är ju på väg åt rätt håll, även om det alltid går för långsamt när man är trädgårdstok! Ha en bra vecka. /Anette

  5. Fina vårtecken och rabarbern är ju så läcker när den spränger sig upp!

    Ska bli roligt att följa utvecklingen
    /Anette

  6. Så långt dina krokusar har kommit.. här syns de inte ännu..Mina narsisser o påskliljor som är opp så är oppefter en vägg o de har väl varmt av stenfoten då vi har källare?..Idag faller stora snöflingor så vintern kom tillbaka, men jag tror nog att det va det rätta för nån vår såhär tidigt har vi inte haft..ha en bra dag!

  7. Veckans stora händelse i vår zon har onekligen varit krokusarna. Alla mina bestånd har några stycken som har fått färg, oavsett solförhållanden. Rabarbern kommer på plats nr 2. Ska man täcka med hink, tro?

  8. Tänk att krokusen redan blommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *