Liten rapport

Som vanligt är det evigheter sedan jag skrev här, det har mest blivit foton tycks det. Men jag gör ett försök att skriva en liten sammanfattning av de senaste månaderna.

*Sommaren och semestern var härlig, med mycket sol och värme, välbehövligt! Denna semester var en semester helt utan krav och önskemål om resor och utflykter (när jag var gift så spenderades minst en vecka av semestern på resande fot, antingen utflykter eller sommarstugan, och jag kände att det inte fanns tid att koppla av hemma), och det kändes som om jag kunde göra det JAG ville göra, utan några krav.

*Det blev en del pyssel i trädgården förstås, bland annat fick vi äntligen fixat en kattunnel till kattgården för katterna!
Jag har dessutom stuvat om lite i några rabatter (vill ha ätbar trädgård), men det har inte blivit så mycket ändringar trots allt.

*Vi köpte en Weber-grill i somras, och efter det har vi grillat mycket, både ribs, pulled pork, fläskfilé, grönsaker, fisk och lite annat gott. Vi har till och med en smoker, så vi kan röka maten, blir helt annan smak då! Jalle kör oftast med indirekt grillning vilket innebär att maten grillas långsamt, pulled pork tar ofta 6-10 timmar att göra…!

*Vi var på semester på Cypern 2 veckor i september, och det var helt underbart med sol, bad, värme, god mat, goda drycker och trevligt sällskap hela tiden! Fast sista 3 dagarna började man längta hem, egentligen är 10 dagar mer lagom längd på chartersemestern tycker jag. Katterna var på hotell då och stortrivdes (bilder finns på Lurvtussarnas blogg).

*Träningen går väldigt bra just nu, mer om det i ett kommande inlägg.

Ja, det var väl lite kortfattat om de senaste månaderna.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *