Utställning VK 28-29/9 2013

Ja, i helgen ställde vi ut Ester och Giron båda dagarna.

Det var Esters första utställning sedan ÄK förra året, detta pga problemen med höften i våras. Idag har hon ingen hälta kvar alls, och har full muskulatur i höften igen, så hon kan ställas ut igen, kul.

På lördagen hade Giron Anne Köhn, och han fick jättefina omdömen av henne, förutom att hon kommenterade hans öron, som vanligt! Även Annelie Persson gav honom samma fina omdömen på söndagen, så det är i princip öronen som ger minus just nu. En sibbe ska ju helst ha brett mellan öronen och lite lägre ställda öron än Giron har, och förhoppningsvis växer han till sig i huvudbredd framöver, han är ju bara 2 år än så länge. Men ändå var han uppe för nominering båda dagarna, men gick inte vidare.

Ester hade Dorte Kaae på lördagen och Anne Köhn på söndagen, och hon fick bra omdömen av båda två, det enda var att pälsen var lite torr vid svansen. Ester är ju lite svår att bada på rätt sätt, så vissa gånger blir det jättebra och andra gånger går det sämre, och så var det denna gång. Men annars var hon en stor hona med fin längd och massa i kroppen enligt domarna.

Tog inte så många bilder, men några kommer läggas ut i gallerierna framöver.

Vi hämtade även hem ett nytillskott i kattfamiljen efter söndagens utställning, en 5 månader gammal bengal vid namn Thore!
Mer om honom kommer i nästa inlägg.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *