Träningen startat igen

Jag började ju träna på Lerums Sportcentrum i våras, och det fungerade väldigt bra, tränade oftast 3 gånger i veckan. Körde både löpband, hantlar och olika maskiner, och det var riktigt kul.

Framåt försommaren trappade jag ner till 2 gånger i veckan, då huset och trädgården tog upp mer av min tid, ville ju vara ute och pyssla istället.

Under semestern blev det total semester från gymmet i 3 veckor, kände att jag villa pausa lite.

När jag började jobba igen i augusti, så startade jag träningen också. Har börjat lugnt med 2 gånger i veckan, men från och med denna vecka blir det 3 pass i veckan.

Kommer lägga upp det så att jag kör kortare pass på löpbandet (uppvärmning 5 min) de veckor jag har hunden, då blir det powerwalk med Bobby istället. Hundfria veckor värmer jag upp 5 min först, samt springer lite på löpbandet efter träningspasset också.

Nästa steg är att ta hjälp av en PT!
Har faktiskt pratat med en av de PT som finns på gymmet, och tanken är att jag ska försöka dra igång en omläggning av kost och träning efter Cypern-resan i september. Ska bli intressant att se hur det kommer gå.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Hej!
    Har du en trevlig semesterresa att se fram emot, det var inte illa. I synnerhet som sommaren här hemma inte varit så mycket till sommar. Fast i trädgårdarna har det blomstrat och frodat, antagligen pga regnmängderna. Hos mig märks det bara som ovanligt mycket ogräs.
    Jag har verkligen försökt men lyckas inte få till något trädgårdsintresse så det ska bli riktigt skönt att bo i lägenhet igen.
    Ha en skön semester!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *