Lång frånvaro här

Ja, det har ju varit lååång semester från bloggen nu, och det första jag gör när jag drar igång igen är att lägga in en bild på min nagelstämpel!

Men tanken är faktiskt att jag ska lägga in foton på mina naglar lite då och då framöver. Dock kommer jag blanda in vanliga inlägg också emellanåt.

Har funderingar på att ta bort fotobloggen (den med mobilbilder) och föra över bilderna hit istället, så blir denna bloggen en skriv-/fotoblogg istället, och antalet bloggar att jobba med minskar… 🙂

Jag tänker inte skriva ett låångt inlägg om allt som har hänt under våren och sommaren, istället blir det ett par korta inlägg under några dagar som fokuserar på olika saker.

Just nu uppdaterar jag oftare på Hagalund och Lurvtussarnas blogg, framförallt med bilder.

För att gå tillbaka till naglarna, så har de äntligen blivit riktigt starka efter förlängningen i vintras, och det har tagit 7 månader för mig att få dem starka och långa. Faktum är att jag aldrig haft så här långa egna naglar, detta tack vare allt pyssel med dem i våras.

Detta har gjort att jag äntligen kan måla naglarna snyggt utan att de bryts av nästan direkt. Så här ska målas naglar och experimenteras med konad och stickers!

Kommer därmed lägga in nagelbilder när jag får till någon snygg lackning eller läcker stämpel.

EDIT: har nu importerat allt från mobilfotobloggen, som därmed läggs ner snart.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *