Vårtecken vecka 7

Även om det inte har varit någon vårvärme att tala om, så har det ändå varit en del vårstök i trädgården, för man kan ju vara ute även om det är kyligt ute, bara det inte regnar o blåser.

Vi har pysslat ute lite nästan varje dag i veckan som gick, och jag har t.ex. förberett de rabatter jag ska fixa i år, genom att lägga på jord och gödsel. Jag har även rensat lite, samt tagit bort döda rosor + flyttat några levande till en annan rabatt då ursprungsrabatten ändå ska tas bort senare i sommar.

Sambon har bl.a. mossrivit en liten bit av gräsmattan för att se om det funkade, och det gjorde det. Finns mycket kvar att mossriva!
Han har även fixat till en stor grusplan för våra släpkärror, vedkapen med mera.

Ni kan se resultaten av veckans arbeten i bildgalleriet nedan.

(klicka för större bilder)

Utmaningen finns här: Humlebacken

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Oj så flitiga ni har varit. Roligt med trädgårdsjobb och så trevligt när man ser resultatet. Härligt vårliga bilder. Här har det snöat hela dagen och det är återigen vitt på marken :=(

  2. Mossrivning, det är ett riktigt vårtecken!!
    Och så fint det blir sen när allt blir hopkrattat och bortkört, men det är ett slit.

    Kram och trevlig vårvecka!

  3. Det är så skönt att få undanstökat det där rensningsarbetet. Och man har sån iver i början av säsongen så det brukar inte ens vara jobbigt. 🙂

  4. Hjälp så flitiga ni har varit, men det är skönt att jobba sig varm i trädgården. Jag har börjat putsa fönster så tar jag trädgården sen.
    //Anne-Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *