Tiden går fort…

och man hinner inte med att skriva här.

Dagarna rullar på i snabb takt, våren är på ingång och ungkatterna växer så det knakar. Måste nog ta nya bilder på dem snart, Giron har fått en riktig plym till svans nu och har ett riktigt fint runt ansikte. Lustigt nog har han ett tjockt VITT morrhår mitt bland alla svarta, så det är som ett vitt streck i ansiktet på honom!

Det rejsas dagarna i ända, och det är alltid Ester som drar igång showen! Det går inte en dag utan att hon välter något, river ner något eller får alla papper att fara åt alla håll. Mattorna korvar sig när hon kommer kanandes på golvet i full fart, och ibland åker hon in i väggen med en smäll för att hon inte får stopp på sig själv! Knäppkatt!

Giron är en riktig myskatt som älskar att vara nära, gärna uppe i famnen på en, och han spinner så det vibrerar i hela bröstkorgen. Nyfiken och orädd är han också, nästan inget får honom att bli rädd, inte ens dammsugaren. Fortfarande lika galen i blötmat, och älskar att provsmaka vår mat om han får en chans!

Ungkatterna och hunden går riktigt bra ihop numera, även om Giron fortfarande är försiktig av sig när Bobby är för framfusig, då blir det borstig svans, boxande tass och rejält frääääs från svartnos!

Vi har påbörjat byggandet av kattgården, och det går framåt sakta men säkert. En hel del stolpar och brädor är på plats, resten får vi ta när vi köpt in fler brädor. Ska försöka lägga in bilder så småningom.

Blir nog projekt “försöka ta bilder på djuren” i påsk, har ju 4 dagar på mig nu.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Underbart att höra att allt är bra med Giron, Ester och company. Giron och hans syskon verkar vara snälla, mysiga kurrmaskiner hela högen. Har dessutom fått veta var den där förkärleken för blötmat kommer från. Hans mormor är också en riktig glufsglufs, så länge det inte handlar om tråkkulor 😉

    Ska bli spännande att se nya bilder! 🙂

    Ha en trevlig påsk!!

    Gammelmatte från Nordligaste Norr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *