Vårtecken vecka 2

Veckan som gick har det varit blandat väder, det var till och med snö en dag i veckan!

Men igår var det strålande väder ute, om än kall vind, och jag såg årets första fjäril! I trädgården  händer det mycket nu, och alla lökväxter växer så man ser det, nästan…!

Måste säg att de förra ägarna verkligen har planterat lökväxter i alla rabatterna, och det är kul att se vad som kommer upp överallt!
Kommer dock stuva om en del bland blomlökarna när de blommat ut, då några rabatter ska göras om, och några ska läggas ner.

Tillägg kl.17.30: Det har varit strålande väder hela dagen idag, + 14° i solen, och jag har varit ute och rensat i rabatterna under eftermiddagen, härligt!

Veckans bildgalleri kommer här

(klicka för större bilder)

Utmaningen finns här: Humlebacken

Bookmark the permalink.

11 Comments

  1. Oj vad mycket vår du har!!! Anna

  2. Låter spännande att se vad som dyker upp i trädgården under våren och sommaren. Här har vi också haft riktigt härlig vårvärme – härligt! Kram Marie

  3. Så spännande för dej att se vad som kommer upp i trädgården. Så fint att det blommar redan… och en fjäril….Det är VÅR!

  4. http://magsromantiskasmycken.blogspot.com/

    Hos dej har det kommit långt, våren. Det är så kul med alla lökarna när de kommer, och det går så fort, de blommar fast det forfarande är lite kallt.
    Ser att du har en dvärgschnauzer, är på G att skaffa mej en tik i svart.

    Kram Maggan

  5. Jösses vad det växer hos dig. Första fjärilen och första rensningen av rabatten, det är riktig vårkänsla det! Själv fick jag nöja mig med en envis fluga som surrade runt på chefens rum haha.
    Nu håller vi tummarna för att värmen håller i sig =)
    Kram Annica

  6. Oh så härlig temp. Här gick det inte upp längre än 8+. Det blir väl spännande att se vad som kommer upp. Ha de gott. Anita

  7. Oj så långt våren kommit hos dig!
    Primula finns det in grannens täppa, men de blommar minsann inte ännu.

    Tack för din kommentar hos mig och ha en fin vårvecka!

  8. Lite som i väntans tider…att se vad som kommer upp i dina rabatter.
    Fin vårbilder man riktigt ser hur marken gör sig klar att slå ut:)

  9. Till och med vårstjärnor redan. Underbart!

  10. Vad det har kommit upp hos dig. Och det måste ju vara riktigt roligt att den förre ägaren var trädgårdsintresserad. Mycket att ta av.

    14 grader oj, vad varmt som en riktig försommardag här. Vi har haft plus 6 idag men det har blåst 20 sek.m. så det har nästan inte gått att vara ute.

    Ha det gott
    Gunilla

  11. Oj, vad det växer hos dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *