Intensiv vecka

Ja, denna vecka har verkligen varit intensiv.

Det började förra helgen med att jag köpte årskort på det närliggande gymmet, då jag känner att jag vill få upp konditionen och bygga upp styrkan i kroppen igen.
Har som mål att kunna jogga Vårruset i maj utan alltför mycket gående.

  • I måndags körde jag crosstrainer på gymmet som en mjulstart, en skön sådan.
  • Tisdagen körde jag först crosstrainer, sedan allsidig styrketräning då jag testade en del av de nya maskinerna, som verkligen är bra. På kvällen fick jag ett ryck och gav mig ut på årets första joggingtur på elljusspåret som är 2,5 km lång. Jobbigt men härligt att komma ut och springa igen!
  • Onsdagen var vilodag från gymmet, istället klippte jag ett stort fruktträd i 3 h samt hjälpte sambon att forsla ett lass skräp till återvinningen. Var rejält trött i armarna sedan.
  • Torsdagen blev en upprepning av tisdagen, men lite lugnare på gymmet denna gång.
  • Igår fredag klippte vi mer på fruktträdet och körde ytterligare ett lass till återvinningen, samt mätte och planerade inför den kommande kattgården.
  • Igår städade vi i huset och pysslade i trädgården, och mina pojkar sov över.
  • Idag körde jag hem pojkarna framåt eftermiddagen och hämtade hunden samtidigt. Körde sedan ett pass på gymmet tillsammans med Jalla, blev både crosstrainer och styrketräning.

Har som veckomål att försöka träna på gymmet tre gånger i veckan, samt jogga två gånger i veckan, gärna tre om jag hinner. De veckor jag har hunden kommer det bli mer powerwalks med honom istället för jogging, men jag kommer hinna gymma ändå, då jag tränar på vägen hem från jobbet.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *