Vinter ute & ljuset på väg tillbaka

Ja, nu är det äntligen lite vinterkyla och snö ute, och det är skönt att promenera med vovven när det är soligt och vindstilla, det blir så ljust i luften av snön.

Ljuset är på väg tillbaka också, för varje dag är det ljusare när jag kör till jobbet, och det är inte många veckor kvar tills solen börjar gå upp när jag åker iväg runt 7.30.

Har förresten varit och gjort lösnaglar för första gången i mitt liv! första omgången blev alldeles för långa för mig, men lacket var snyggt! Nu har jag gjort en påbyggnad, med kortare naglar och nytt lack, och nu känns längden behaglig. Men så fort dessa lösnaglar vuxit för långt ska jag ta bort dem helt, och istället träna på att börja måla mina egna naglar istället.
Ska bara stärka mina naglar ett tag först, har fått många bra tips på nätet. Brukar inte måla mina egna naglar i vanliga fall då de är lite spröda ibland, men nu vill jag testa lite själv eftersom det är snyggt med målade naglar.

Just nu har jag Bobby i två veckor då exmaken skulle resa bort en vecka, och då tar han två veckor efter mig istället. Bra när man kan vara flexibel på det sättet, utan strul eller tjafs.
Tycker för övrigt att det fungerar bra hela tiden, vi kommer överens om det mesta idag.

För tre veckor sedan halkade jag på en isfläck när jag var ute med hunden, och slog i revbenen på höger sida rejält. De första 5 dagarna var skitjobbiga, och det var svårt att sova, men sedan blev det sakta bättre. Idag värker revbenet bara lite hela tiden, och det är bara ibland jag tänker på det. Isfläckar är inte min starka sida, jag stukade ju foten vid samma tidpunkt förra året, när jag halkade på just en isfläck!

I övrigt går dagarna sin gilla gång, och jag trivs med livet och ser fram emot våren, solen och värmen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *