Äntligen bor vi på Hagalund!

Ja, äntligen har vi flyttat in på Hagalund! Den 10/9 gick det stora möbelflyttlasset med största lastbilen för B-körkort vi kunde hitta, och ändå blev den överfull! Det är ju 2 hem som ska slås ihop till ett, och jag hade en hel del med mig från huset i Kullavik…

Kan ju säga att vi inte kunde ta mitt förråd den dagen, bilen blev full nog ändå. Så förrådet måste vi ta nu under veckan, jag har sagt upp det till 30/9. Är nog runt 25 flyttlådor kvar nu.

Så nu har vi sovit i huset sedan 10/9, och det känns så himla bra!

Under veckan har vi packat upp och åter packat upp, och däremellan har vi plockat äpplen, klippt gräset, klippt döda blommor, hittat nya promenadvägar med Bobby, flyttat möbler, funderat på hur vi ska ha det i huset, och så vidare i all oändlighet.

Vi har kommit fram till att vi inte får plats med allting, så en del skraltiga möbler ska klyvas och användas som ved till vedpannan. Japp, vi har kombinerad ved/elpanna, som värmer upp huset.

Helen har en assistent som hjälper till tre dagar i veckan, och A-S (som jag kallar henne här) har gjort flera äppelpajer och äppelmos av de äpplen som vi kunnat ta tillvara hittills, mums! Vi har till och med frusit in lite mos, kul!
Det finns tre äppelträd på tomten, ett med vinteräpplen, ett med gröngula söta äpplen och ett med små röda äpplen som är lite syrliga.

Förresten, jag hämtade katten Cornell till Hagalund igår när jag lämnade Bobby i Kullavik. Tror han kommer trivas bättre hos oss, här finns ombonad hylla i källare där han kan vara de veckor hunden är hos oss. Vi ska fixa kattlucka till källaren och även ut från källaren, så han kan gå ut när han har bott in sig ett tag.

Ska försöka ta lite nya bilder nu i veckan, är bara lite mycket att stå i just nu.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Härligt det låter och så kul att få se lite bilder. Lycka till nu med allt. kram leila

  2. Mina kommentarer på detta är…

    Ja vi trivs himla bra!
    Samt att det är en DEL flyttlådor som skall packas upp! 🙂
    En hel del gott att äta från äpplena från trädgården. Mums… 🙂
    Bättre kommer det att bli när vi kan slappna av och allt har kommit på sin plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *