2019 – jobbigt år periodvis

Jag kan med en gång säga att 2019 var inget positivt år på många plan. Tänker inte skriva någon längre redogörelse för de jobbiga saker som hände, utan stolpar upp dem i en lista med kort förklaring.

Känner att jag vill skriva av mig och få på pränt vad som hände under 2019.

  • Ekonomiska bakslag under våren – bland annat rejält strul med bilen och trasiga tänder som behövde repareras = höga kostnader. Dessutom hände annat jobbigt som gjorde att ekonomin blev lidande, men det tar jag inte upp här då det är mer privat.
  • Katten Polly avled hastigt under våren i livmoderinflammation, knappt 2 år gammal
  • Vi fick ta bort Cornell i juli, då hans giftstruma eskalerade kraftigt under våren, och medicinen inte hjälpte längre. Han blev 13 ½ år och är djupt saknad.
  • Sist men inte minst, jag blev uppsagd 1/7 efter 11 år på samma ställe på grund av omorganisation. Fick 6 månaders uppsägningstid och blev arbetsbefriad de sista tre månaderna. 

Det är väl de stora jobbiga sakerna som hände under året, och 2020 har då börjat med arbetslöshet och svårigheter att hitta nytt jobb, på grund av att jag inte har en riktig utbildning i det jag jobbade med samt min hörselskada. (skriver mer om det längre fram)

Några positiva händelser blev det ju också:

  • Sambon köpte ny kattunge av samma uppfödare som tidigare i juli. Den nya katten heter Viola och är en riktig busfia!
  • Vi åkte till Cypern som vanligt i september.
  • Badrummet behövde renoveras under hösten, och slutresultatet blev riktigt snyggt!

Bloggen har varit lidande under de senaste åren då jag inte haft ork eller lust att skriva något, men jag känner att jag behöver skriva av mig lite nu och framöver i och med arbetslösheten.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.