Liten lägesrapport…

Ja, nu var det sannerligen evigheter sedan jag skrev här eller lade in bilder, men så är livet ibland.

Har flera gånger under året börjat på nya EFIT-dagar, men nästan varje gång har jag kommit av mig/glömt fota efter ett par timmar. Så nästa gång kommer jag skriva EFIT på handryggen, då lär jag inte missa det!

När det gäller liver i övrigt så har en del hänt här.
Sista gången jag skrev ett inlägg i november 2020, så berättade jag om en praktikplats jag hade fått på ett äldreboende till sist. Men tyvärr fungerade det inte så bra av olika skäl, så efter 2 månader slutade jag där.

Under våren har jag fortsatt arbetslös och letade jobb för fullt, utan resultat.
Men så, i juli, fick jag äntligen en praktikplats på lanthandeln här i byn, och jag trivdes direkt. Efter 2 månader fick jag en anställning på 50%, och nu jobbar jag 8.30-12.30 varje dag. Det är blandade uppgifter, så den ena dagen är inte lik den andra.

I somras åkte vi ut med husvagnen en vecka i juli, då vi dels hälsade på släktingar på Tjörn och dels tillbringade 5 dagar på Kronocamping, Lidköping. Här trivdes vi bra och kopplade av totalt.

Sedan fick vi äntligen vår efterlängtade Cypernsemester i september, och i 2 veckor njöt vi verkligen på vårt favorithotell i värmen. 
Allt var corona-anpassat, och munskydd krävdes på alla offentliga platser och i affärerna, och alla höll avstånd väldigt bra.

PS: hittade bilder från Cypern tagna 11/9, så jag ska fixa en EFIT dag av dem.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.