Jag och mina bloggar

Som ni ser har jag ett antal bloggar nu 🙂

Jag gillar att ha specificerade bloggar med olika ämnen i varje blogg, även om det kanske inte blir så mycket skrivet i en del av bloggarna.

Från första början (2004) hade jag dock bara en html-blogg som handlade om allt från cochleaimplantat och vardagsliv till fotografering, semester, husdjuren etc. Den blev sedan en WP-blogg 2006.

Men när jag började skriva mer och mer om CI och även lade till informationssidor, så valde jag att separera CI-ämnena i en egen blogg 2008, och även mina fototeman fick en egen blogg samtidigt, så jag hade tre bloggar en period.
Till och från hade jag även en blogg för husdjuren, framförallt när Bobby var valp 2009, men efter något år lade jag ner den.

2011, i samband med skilsmässan, lade jag ner fotobloggen och skapade en ny vardagsblogg, d.v.s den här bloggen (har dock kvar den gamla vardagsbloggen), och samtidigt skapade jag Hagalund-bloggen, som handlar om huset. CI-bloggen blev vilande (men synlig på nätet), och det är den fortfarande.

Sedan dess har Lurvtussarnas blogg tillkommit, och i dagarna även Träning & Diabetes-bloggen.

Skriver jag då mycket på mina bloggar? Njae, det kan man inte säga, det kommer och går… 🙂

Vardag & Foto: Ett och annat vardagsinlägg då och då, EFIT när jag kommer ihåg det samt någon mobilbild ibland.

Vårt liv på Hagalund: Mest aktiv på sommarhalvåret, med trädgårdsbilder och inlägg som handlar om huset och trädgården. Blir några inlägg/bilder på vinterhalvåret också, men inte alls som på våren och sommaren.

Lurvtussarnas blogg: Handlar då förstås om husdjuren, och här lägger jag ofta in djurbilder från mobilen, lite gallerier ibland, samt skriver om kattutställningar vi varit på och om något speciellt hänt i djurens värld.

Träning & Diabetes 2: Nyskapad blogg som bara handlar om träning, kost och diabetes 2. Vet inte än hur aktiv den kommer vara, men jag kommer just nu mest skriva om träningen och hur det går.

CI-blogg: Vilande men kommer finnas kvar på nätet länge till, då antalet nya CI-användare ökar hela tiden, och de kommer behöva all möjlig information på sin väg till att få CI.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.